-08
|
DAYS
LEFT

Press news

Održana konferencija za tisak 28. MBZ-a

Organizatori, partneri, koproducenti i brojni umjetnici predstavili su bogat i raznolik program velike međunarodne kulturne manifestacije Muzičkog biennala Zagreb, koji će od 18. do 25. travnja po 28. put okupiti u Zagrebu brojne skladatelje, izvođače i zaljubljenike u suvremenu glazbu iz zemlje i svijeta.

Konferencija za medije 28. MBZ-a

Hrvatsko društvo skladatelja i Muzički biennale Zagreb pozivaju Vas na konferenciju za medije uoči početka 28. izdanja ovog velikog festivala suvremene glazbe koji će biti otvoren 18. travnja praizvedbom opere Madame Buffault Borisa Papandopula u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Održana press konferencija projekta "Madame Buffault" u organizaciji Muzičke Akademije

Na tiskovnoj konferenciji održanoj jučer u zgradi Muzičke akademije u Zagrebu o projektu praizvedbe opere Borisa Papandopula govorili su dekani: Dalibor Cikojević dekan Muzičke akademije, Borna Baletić dekan Akademije dramskih umjetnosti, Aleksandar Batista Ilić dekan Akademije likovnih umjetnosti kao i Zlatko Kauzlarić Atač koji je mentor studenata poslijediplomskog studija scenografije te Barbara Bourek kao mentorica studenata TTF-a zaduženih za scenografiju. Osim njih, bili su nazočni i intendantica HNK Dubravka Vrgoč te umjetnički ravnatelj MBZ-a Krešimir Seletković.